סביב שולחן עץ ארוך צפינו על ארז קומרובסקי לש, מסדר,מתבל ומכין תוך שניות מנות טעימות להפליא.
כשכולם היו עסוקים ברשימת המתכונים וצילום של המנות המגוונות שהוגשו בלי הפסקה,
אני הוקסמתי דווקא מהגישה.
אני הוקסמתי דווקא מהגישה.
מכמות הצנצנות הקטנות עם מבחר התבלינים, מהנחת חומרי הגלם הנונשלנטית על הצלחות,
מביטחון מעורר קנאה ושליטה מדהימה בתחום שלפעמים אני קצת מפחדת ממנו. בישול ואפיה.
או בקיצור המטבח.
נתחיל מההתחלה ?
פעם הייתי ידועה בהפתעות שלי. יש לו למזל אריה נטייה לפנק ולהפתיע את האהובים עליו,
ועם השנים... ארוחות הבוקר מיוחדות והלא צפויות, המשלוחים המפתיעים לעבודה,
וימי הכיף הלא מתוכננים נגמרו לי הרעיונות.
אז כשמון אמור אמר לי לפני מספר חודשים שאם יש תחום שהוא היה רוצה ללמוד במטבח הוא אפיית לחם,
קלטתי, הפנמתי ולמחרת כבר חיפשתי סדנה מעניינת בתחום.
נגיע לסוף ?
אין שום ספק שנחזור. נכון הדרך לא קצרה ... (נסיעה מתל אביב למתת) והמחיר לא נמוך במיוחד,
אבל היה משהו ביום הזה שגרם לנו להתלהב (ולי גם לקנות שמרים במכולת כבר ביום למחרת)
אבל היה משהו ביום הזה שגרם לנו להתלהב (ולי גם לקנות שמרים במכולת כבר ביום למחרת)
ברגע שעברנו את שלומי הדרך התחילה להתפתל ופתאום היינו מוקפים בעצים גבוהים,והמון ירוק.
כשה waze הכריז "הגעת ליעד" כבר היינו ממש רעבים ושמחנו שאחרי המון מדרגות ודלת עץ כבדה,
חיכתה לנו ארוחת בוקר מדהימה ונוף מהפנט וגם חיוכים של אנשי צוות אדיבים.
חיכתה לנו ארוחת בוקר מדהימה ונוף מהפנט וגם חיוכים של אנשי צוות אדיבים.
אז מה בעצם עשינו בסדנה ?
למדנו מתכונים שונים, פטפטנו, צחקנו, שאלנו שאלות, רשמנו מרכיבים, הסתכלנו,
נהנינו מהיציאה מהשגרה ומההזדמנות לראות מקום חדש, אווירה נהדרת ואנרגיה מהפנטת,
נהנינו מהיציאה מהשגרה ומההזדמנות לראות מקום חדש, אווירה נהדרת ואנרגיה מהפנטת,
וכמובן אכלנו בלי הפסקה מרקים, לחמים, סלטים טעימים להפליא שהוכנו במיוחד בשבילנו,
פינוק אמיתי.
אם אתם רוצים להירשם הנה דף הפייסבוק של בית הספר הגלילי של ארז קומרובסקי,
תבחרו את הסדנה שאתם הכי מתחברים אליה (יש מבחר...)
תבואו קצת רעבים, אל תשכחו לקחת מצלמה ותתכוננו לחוויה מיוחדת.
אין תגובות :
הוסף רשומת תגובה