גזר סגול ותירס לבן

יום שני, 10 ביולי 2017

ארבעה ימים בבריכה,
הספיקו למיה ויונתן בכדי להיות עייפים ואובר שזופים,
להצעה שלי לוותר על יום שישי בקייטנה,
הם הגיבו בחשדנות,
אבל המילים "קטיף גזר צבעוני" שכנעו אותם די מהר.

שעתיים לאחר מכן כבר היינו בשדה הגזר של משק יעקובובסקי
(במושב צופית ליד כפר סבא)
מושכים גזרים מהאדמה ומקווים שיצא לנו צבע מיוחד,
צהוב, סגול או כתום מתוק וטעים !

תמיד מצחיק אותי לראות אותם נתקלים במוצרי מזון בסביבה הטבעית שלהם,
נכון שיש להם אבא מושבניק, אבל בכל זאת ילדים עירוניים,
כך היה בכרם, בלול התרנגולות במושב כשאספו ביצים וכך גם עם הגזר,
שיוצא עם כמות לא מבוטלת של אדמה ובוץ,
בכל זאת ירק שורש. 
אבל אם הגזר היה אטרקציה.
הכוכב היה ללא ספק התירס הלבן.
(משדה הגזר, המשכנו לחנות המשק בה נמכרים ישירות ירקות ופירות מהחלקאי לצרכן)

אכלתם כבר תירס לבן ? יונתן פשוט התאהב,
ביס הצטרף לעוד ביס,
והטעם ? מתקתק וטרי !


חזרנו עייפים אך מרוצים,
עם אבטיח מצויין, מלון, תפוחי אדמה,תירס לבן כמובן
וכמה קילו של גזר צבעוני,
יש מתכונים מומלצים ?





2 תגובות :

  1. אכלתי פעם תירס לבן במקסיקו. שלכם ניראה סופר פוטוגני ומהמם.
    בא לי גם!

    השבמחק
    תשובות
    1. נעצרתי על מקסיקו ... :-)
      איזה כיף !
      יונתן אמר שהיה ממש טעים
      אני עדיין לא טעמתי.

      מחק